Drukuj przepis

Przystawka z polędwicy łososiowej


Przystawka z polędwicy łososiowej, posta przystawka która nie dość że świetnie smakuje to jeszcze efektownie wygląda.


Składniki :

  • opakowanie polędwicy wieprzowej łososiowej
  • opakowanie serka kanapkowego bez dodatków
  • garść rukoli
  • koperek
  • rzodkiewki
  • łyżka oliwy z oliwek
  • sól, pieprz
Przygotowanie :
Rukolę i koperek poszatkowałem i dodałem do serka. Dodałem również oliwę sól i pieprz a następnie wymieszałem.
Przy użyciu dwóch łyżeczek uformowałem farsz z sera i położyłem na środku plasterku polędwicy.
Plasterek złożyłem na pół sklejając boki i zręcznie podwijając formując kształt tortellini.
Cienkimi plasterkami rzodkiewki ozdobiłem środki i podałem na listku rukoli.


Przystawka z polędwicy łososiowej szynka ser serowa przystawka przekąska tortellini pomysły kulinarne mechanik w kuchni zimna płyta na przyjęcie starter serek kanapkowy efektownie wyglądający catering sps

Przystawka z polędwicy łososiowej starter na przyjęcie bezmięsnie, Ciało, Imprezę, IMPREZOWE PRZEKĄSKI, menu imprezowe, PRZYSTAWKĘ, TANIE GOTOWANIE kanapki goście przepis przepisy dekoracje na stole foodporn mechanik w kuchni MwK przyjęcie starter menu catering przyjęcie urodzinowe

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz